centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

REIS NAAR TAIZÉ

Van dinsdag 7 tot en met zondag 12 mei 2019 reizen we weer naar Taizé, in de Zuid-Bourgogne waarheen jaarlijks duizenden jongeren een pelgrimage van hoop en verzoening maken. 

Wij verblijven in gîtes (appartementjes) in het dorpje Cortevaix in de buurt van Taizé waar we in principe met twee personen op een kamer slapen. We zullen voornamelijk zelf onze maaltijden verzorgen.  Het programma kunnen we in overleg met de deelnemers samenstellen, maar we hebben het voornemen om, behalve de gebedsdiensten in de Oecumenische Communiteit van de Broeders van Taizé, ook een aantal andere bestemmingen te bezoeken in de prachtige Zuid-Bourgogne. 

Te denken valt aan de middeleeuwse stad Cluny met de resten van wat ooit de grootste kerk van Europa was en haar typisch Franse zaterdagmarkt. Of aan de kastelen van Cormatin en Pierreclos, de grotten van Azé en Blanot, of één van de vele caves waar heerlijke Bourgogne- , Macon- of Beaujolaiswijn te proeven valt. 

Als u met ons mee wilt dan weten we dat graag zo snel mogelijk.

Als er voldoende deelnemers zijn kunnen we een busje huren. De kosten bedragen € 450,  alles inclusief.


Voor een indruk van de reis van 2017 kunt u HIER kijken.

DATUM

7 -12 mei 2019

LOKATIE

TAIZÉ (Bourgogne, Frankrijk)

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf (0640604064)

KOSTEN

€ 450 per persoon voor een 6-daagse reis met het vervoer per busje en de zelfbereide maaltijden inbegrepen. We verblijven in tweepersoonskamers.

AANMELDEN

Op dit moment heeft het maximum aantal deelnemers zich aangemeld. U kunt nog wel te kennen geven dat u belangstelling heeft voor deze reis, we plaatsen u dan op een reserve-/wachtlijst.

U kunt uw belangstelling kenbaar maken door onderstaand formulier in te vullen.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.