centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN

'UNE ENFANCE'Ook dit seizoen gaan we samen eerst gezellig lunchen en dan een mooie film kijken. Eén keer per maand een half jaar lang. We doen dit samen met Buurt Initiatieven de Bossen (BIB) in Eygelshoven. We zijn te gast in het Jansheem in Eygelshoven. We verheugen ons er weer op en we hopen natuurlijk dat u dat ook doet!

…. omdat leven meer is ….

UNE ENFANCE

Jimmy is 13 jaar en woont in een industriestadje in Oost-Frankrijk. Omdat zijn moeder en haar vriend het in de opvoeding laten afweten, wordt hij gedwongen om snel volwassen te worden. Zo neemt hij een groot deel van de zorg voor zijn jongere broertje Kevin op zich. In de zomervakantie wordt Jimmy geconfronteerd met de grenzen van zijn kleine dorpje en van zijn prille leven, terwijl hij schippert tussen zijn dolende moeder en een driftige stiefvader die hem onder de duim houdt.

Een film uit 2015 die 99 minuten duurt  die Nederlands is ondertiteld.

Een overzicht van alle films vindt u HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen.

DATUM

Donderdagmiddag 18 april 2019

TIJD

12:45 uur : LUNCH   -   13:30 uur  FILM

LOCATIE

Sint Jansheem, links naast hoofdingang Johannes de Doperkerk, Portbeemden 1, Eygelshoven

CONTACTPERSOON

Huub Bergsma / Orma de Graaf

BIJDRAGE

€ 5,00 voor de lunch. Vrije gave voor de film is welkom.

AANMELDING

Liefst een week van tevoren   NB: maximaal 40 deelnemers 

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en naar ons toe te sturen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.