centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

.SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN

'LIEFDE IS AARDAPPELEN'Ook dit seizoen gaan we samen eerst gezellig lunchen en dan een mooie film kijken. Eén keer per maand een half jaar lang. We doen dit samen met Buurt Initiatieven Op de Bossen (BIB) in Eygelshoven. We zijn te gast in het Sint Jansheem in Eygelshoven. We verheugen ons er weer op en we hopen natuurlijk dat u dat ook doet!

…. omdat leven meer is ….

LIEFDE IS AARDAPPELEN

Op een dag krijgt filmmaakster Aliona van der Horst een erfenis: een kamertje van zes vierkante meter in een houten huisje, op het platteland van Rusland, waarin haar moeder is opgegroeid. Het was alsof het leven haar een speelkaart aanreikte die ze moest inzetten. Zo begon haar zoektocht naar het onbekende verleden van haar Russische moeder en vijf zusters. Allen bleken te kampen met angsten en verdringing. Stalin, oorlog en kunstmatige hongersnoden hadden hun wezen en ziel diep verwond en bekrast.                                            

De film/documentaire uit 2017 duurt 90 minuten en is Nederlands ondertiteld.

Een overzicht van alle films vindt u HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen.

DATUM

Donderdagmiddag 21 februari 2019

TIJD

12:45 uur : LUNCH   -   13:30 uur: FILM

LOCATIE

Sint Jansheem, links naast hoofdingang Johannes de Doperkerk, Portbeemden 1, Eygelshoven

CONTACTPERSOON

Huub Bergsma / Orma de Graaf

BIJDRAGE

€ 5,00 voor de lunch. Vrije gave voor de film is welkom.

AANMELDING

Liefst een week van tevoren    NB: maximaal 40 deelnemers

U kunt zich niet meer aanmelden want het maximale aantal deelnemers is bereikt. Wel kunnen we u op een reservelijst plaatsen voor het geval er nog een plaats vrij komt.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.