centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN

'MOONLIGHT'Ook dit seizoen gaan we samen eerst gezellig lunchen en dan een mooie film kijken. Eén keer per maand een half jaar lang. We doen dit samen met Buurt Initiatieven Op de Bossen (BIB) in Eygelshoven. We zijn te gast in het Sint Jansheem in Eygelshoven. We verheugen ons er weer op en we hopen natuurlijk dat u dat ook doet!

…. omdat leven meer is ….

MOONLIGHT

Film over homoliefde. In deze film volgen we in meerdere periodes het leven van Chiron, die opgroeit in een slechte buurt in Miami. Zijn moeder is verslaafd en heeft maar weinig aandacht voor hem. Chiron worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. 

De film dateert uit 2017 en duurt 106 minuten.

Een overzicht van alle films vindt u HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Donderdagmiddag 17 januari 2019

TIJD

12:45 uur : LUNCH   -   13:30 uur: FILM

LOCATIE

Sint Jansheem, links naast hoofdingang Johannes de Doperkerk, Portbeemden 1, Eygelshoven

CONTACTPERSOON

Huub Bergsma / Orma de Graaf

BIJDRAGE

€ 5,00 voor de lunch. Vrije gave voor de film is welkom.

AANMELDING

Liefst een week van tevoren   NB: maximaal 40 deelnemers

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.  Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.

We hebben het maximum aantal aanmeldingen bereikt. U kunt zich eventueel op de reservelijst laten plaatsen. U krijgt dan bericht als er een plaats vrij komt.