centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

De drie ringen - LEZING

De drie ringen-lezing wordt dit jaar op 12 januari in de Pelgrimskerk uitgesproken door: 

 de heer Th.J.F.M. (Theo) Bovens.

Theo Bovens is sinds 2011 gouverneur van onze provincie.

Hij is blij met wat er allemaal in Limburg gebeurt, want de cijfers zien er goed uit. Maar hij ziet ook de cijfers van de groepen die daar niet aan mee kunnen doen. De mensen die aan de onderkant van de samenleving zitten. De kinderen die in armoede opgroeien en de jongeren die geen toekomst zien. Hij probeert verbindingen aan te gaan en solidariteit te laten zien met wie het contact met de maatschappij kwijtraken.

Vanmiddag vertelt hij ons waarom hij dat doet. Waar haalt hij zijn inspiratie vandaan?

Een spreker die beter aansluit bij ons jaarthema: ‘Buiten de boot gevallen’ kunnen we niet bedenken, en we zijn dan ook heel blij dat we hem bereid hebben gevonden tot het geven van De drie ringen-lezing 2019.

Zoals gebruikelijk zullen we elkaar een mooi nieuw jaar wensen, wordt het programma van het voorjaar kort toegelicht en is er na de lezing tijd voor een hapje en een drankje.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Zaterdagmiddag 12 januari 2019

TIJD

14:30 - 16:30 uur

LOKATIE

Pelgrimskerk, Horizonstraat, Brunssum

INLEIDER

Dhr, Th.J.M.F Bovens

CONTACTPERSOON

Nelleke de Kruik

DEELNEMERSBIJDRAGE

Vrijwilige bijdrage voor het werk van De drie ringen is welkom!

AANMELDING

U kunt zich nog aanmelden.

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.