centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

.SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN

'LA FAMILLE BÉLIER'Ook dit seizoen gaan we samen eerst gezellig lunchen en dan een mooie film kijken. Eén keer per maand een half jaar lang. We doen dit samen met Buurt Initiatieven de Bossen (BIB) in Eygelshoven. We zijn te gast in het Sint Jansheem in Eygelshoven. We verheugen ons er weer op en we hopen natuurlijk dat u dat ook doet!

…. omdat leven meer is ….

LA FAMILLE BÉLIER

Deze film gaat over een meisje dat haar dromen achterna gaat. In het gezin Bélier is iedereen doof behalve de 16-jarige Paula. Ze is de onmisbare tolk in het dagelijkse leven van haar ouders, zeker als het de boerderij van de familie betreft. Opgroeien in een gezin waar de ouders een handicap hebben, maakt je tot een buitenbeentje. In het dagelijks leven op de boerderij is de 16-jarige Paula de tolk van haar ouders.

De film dateert uit 2015 en duurt 102 minuten.

Een overzicht van alle films vindt u HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Donderdagmiddag 18 oktober 2018

TIJD

12:45 uur : LUNCH   -   13:30 uur  FILM

LOCATIE

Sint Jansheem, links naast hoofdingang Johannes de Doperkerk, Portbeemden 1, Eygelshoven

CONTACTPERSOON

Huub Bergsma / Orma de Graaf

BIJDRAGE

€ 5,00 voor de lunch. Vrije gave voor de film is welkom.

AANMELDING

Liefst een week van tevoren NB: maximaal 50 deelnemers

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.