centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

HOE - EIGENTIJDS- OM TE GAAN MET BIDDEN ?

Vorig jaar heeft pastor Huub Schumacher met ons gesproken over zijn boek “God, wat ben je veranderd”. Dat werd niet alleen een boeiende lezing, maar er volgde ook een zeer boeiend gesprek. Huub Schumacher wist een sfeer te scheppen die iedereen de mogelijkheid bood om zijn of haar persoonlijke, zelfs intieme gedachten te uiten.

Tal van onderwerpen passeerden de revue, tal van vragen ook. Op de vraag: “Bestaat God wel?” kwam als reactie: ”Of God bestaat weet ik niet, maar ik geloof er heilig in dat Hij werkzaam is!”

Tegen het einde kwam de vraag: “Bidden, waarom eigenlijk? Tot wie dan, en helpt het?”.

Het antwoord van pastor Huub: ‘Ik denk dat het onderwerp “Hoe -eigentijds- om te gaan met bidden? ” belangrijk genoeg is om daar met elkaar extra voor samen te komen. 

Je weet niet hoe waardevol en verrassend het is om zicht te krijgen op wat “bidden” eigenlijk is in de ogen van de moderne theologie. Het is van belang voor het aanvoelen van een eigentijdse gezonde spiritualiteit, en ook om te beseffen wat het aan goeds voor mensen van nu kan betekenen!’  Dat was niet aan dovemans oren gezegd, er werd onmiddellijk een afspraak gemaakt: een avond over bidden. 

En die komt er dus. Vanavond!

Huub Schumacher is priester, cathegeet en auteur in Noord-Brabant.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Woensdagavond 10 oktober 2018

TIJD

19:30 - 21:30 uur

LOKATIE

Gemeenschapshuis, Oudenboschstraat 50, Wijnandsrade

INLEIDER

Huub Schumacher

CONTACTPERSOON

Joke Gehlen - Springorum

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 10,00 inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers

AANMELDING

Liefst vóór 1 oktober 2018

 U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.