centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

'PANORAMA'S LANGS DE RAND VAN HET LAND' VRIJDAGMIDDAGWANDELING

De maandelijkse Vrijdagmiddagwandelingen zijn een vaste waarde geworden in ons programma. 

De lengte van deze wandelingen varieert komend seizoen tussen de 6 en 11 km, ze vinden plaats op een vrijdagmiddag en duren 2 à 2,5 uur. De wandelingen worden voorbereid en begeleid door Jo Wierts en na afloop drinken we samen iets om nog even na te praten en soms ook uit te blazen.

Het mooie geaccidenteerde Zuid-Limburgse landschap leent zich helaas niet voor wandelingen met een rolstoel of rollator.

Bij aanmelding kunt u aangeven of u wilt vertrekken vanaf ons kantoor adres in Wijnandsrade, of dat u rechtstreeks naar het startpunt van de wandeling wilt gaan.

Zoekend naar een thema voor de wandelingen, zijn we uitgekomen bij:

"WIE SJOEN OS LIMBURG BLIEF"

We vertrekken in Banholt en maken een afwisselende panoramawandeling over veldwegen en door dorpjes als Reijmerstok, Terlinden, Terhorst. De precieze afstand zal afhangen van onder meer het weer en de situatie ter plaatse maar zal maximaal 10 kilometer bedragen. 

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Voor de overige wandelingen: klik HIER.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 28 september 2018

LOCATIE

Vertrek per auto: 13:00 uur van de Panhuysstraat 1, Wijnandsrade 

Start Wandeling14:00 uur bij Lourdesgrot voor de kerk van Banholt aan de Dalestraat 13.

BEGELEIDING

Jo Wierts

CONTACTPERSOON

Jo Wierts

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief koffie/thee achteraf

AANMELDING

Liefst vóór 20 september 2018

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.