centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is …

FEESTELIJKE SEIZOENSOPENING

De verhalenverteller en theoloog Kees Posthumus komt terug!

Op zaterdagmiddag 15 september zullen we u tijdens de feestelijke Seizoensopening ons nieuwe programma presenteren. Omdat u hun voorstelling van vorig jaar zo geweldig waardeerde, hebben we ook dit keer de verhalenverteller,  

Kees Posthumus en accordeonist Juul Beerda uitgenodigd . 

Zij vertellen oude verhalen, vroom en vrolijk in kroegen en kerken’, 

en spelen deze keer voor ons:

'ARMOEDE DE MUSICAL'

‘Armoede, de musical’ vertelt het meeslepende verhaal van Roos en Pim. Roos is een werkloos geraakte reclamemaakster, die vanwege haar lage inkomen een beroep doet op een Voedselbank. Daar ontmoet zij Pim, een protestantse diaken die daar als vrijwilliger werkt. Hij helpt onder protest, want het bestaan van Voedselbanken is zowel een zegen als een schande. Het vervolg is groots, meeslepend en tegelijk onmogelijk maar toch komt het allemaal goed, want ‘het is een musical’.

‘Armoede, de musical’ is zowel een musical als een parodie daarop. Nieuwe teksten op bestaande musicalliedjes, uit bijvoorbeeld The Sound of Music, West Side Story en Les Misérables, vertellen het universele verhaal van de liefde. De musical heeft een actuele spits: armoede is er ook in Nederland, net als mensen die ertegen strijden.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten bij een drankje en een hapje.

U BENT ALLEMAAL VAN HARTE UITGENODIGD EN BRENG VOORAL UW FAMILIE EN VRIENDEN MEE!

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u aangeeft dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Zaterdagmiddag 15 september 2018

TIJD

14:00 - 16:30 uur

LOKATIE

Gemeenschapshuis, Oudenboschstraat 50, Wijnandsrade

VOORSTELLING

Kees Posthumus en Juul Beerda

GASTVROUW & CONTACTPERSOON

Nelleke de Kruik

DEELNEMERSBIJDRAGE

Vrij entree maar een vrije gave voor het werk van De drie ringen is heel welkom.

AANMELDING

Liefst voor 12 september 2018

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt van het beeldscherm hebben wij het ontvangen.