centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

AANMELDEN

Als u zich wilt aanmelden kunt op de betreffende activiteiten hieronder klikken. U komt dan op een pagina met gedetailleerde informatie. Daaronder vindt u een digitaal aanmeldingsformulier. Maar als u dat lastig vindt mag u ook een mailtje sturen: secretariaat@dedrieringen.org of bellen: 06 36446567

DEELNEMERSBIJDRAGE en VOORWAARDEN

Uiteraard hangt aan het aanbod een prijskaartje. De hoogte van de deel-nemersbijdrage mag echter geen reden zijn om af te zien van deelname aan een van onze activiteiten. Mocht u moeite hebben met de hoogte van de bijdrage voor een activiteit waaraan u zou willen deelnemen, neem dan contact op met ons. U kunt de deelnemersbijdrage contant betalen bij aanvang van de activiteit. Alleen bij grotere bedragen, zoals bij de Zenmeditatieweekends of reizen, zullen wij u vragen de bijdrage van tevoren over te maken. Daarvan krijgt u bericht.

Bij inschrijving verplicht u zich tot deelname aan en betaling van de desbetreffende activiteit. We rekenen dan namelijk op u bij de planning en begroting.

Natuurlijk kunnen zich omstandigheden voordoen, waardoor u toch niet kunt deelnemen. Laat ons dat dan zo snel mogelijk weten. Bij verhindering of overmacht korter dan 10 dagen voor aanvang van de activiteit waarvoor u zich heeft aangemeld, blijft de betalingsverplichting in principe bestaan, tenzij er voor vervanging kan worden gezorgd.