centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

VRIJDAGMIDDAGWANDELING

'SCHWEIBERGER FRUITHÖFKES'

De drie ringen, heeft dit seizoen opnieuw een tiental VRIJDAGMIDDAGWANDELINGEN geprogrammeerd. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

omdat leven meer is.....

Bij het zoeken naar een thema voor de wandelingen, bleek er zo’n veelheid aan prachtige wandelmogelijkheden dat we zijn uitgekomen bij

WIE SJOEN OS LIMBURG IS

Evenals in de afgelopen seizoenen, zullen we ook nu weer fruit, bloemen, prachtige natuur en erfgoed tegenkomen

Deze wandelingen vinden steeds op vrijdagmiddag plaats, zijn maximaal 8 kilometer lang en duren 2 à 2,5 uur. Alle wandelingen zijn voorbereid en worden begeleid door Jo Wierts. 

We drinken na de wandelingen graag een kopje koffie of thee met u, voor de gezelligheid maar ook om uw ervaringen te horen en daarvan te leren.  

Bij aanmelding kunt u aangeven of u wilt vertrekken vanaf ons kantooradres in Wijnandsrade, of dat u rechtstreeks naar het startpunt van de wandeling wilt gaan.

We wandelen langs hagen en boomgaarden met karakteristieke hoogstam fruitbomen.

De laatste 20 jaar is er veel op touw gezet voor het herstel van dit beeldbepalend erfgoed van Limburg. In die periode werden maar liefst 40.000 karakteristieke fruitbomen aangeplant. Al wandelend zullen we ontdekken dat die boomgaarden in belangrijke mate bepalend zijn voor de afwisseling van het landschap. Maar daarnaast ook medebepalend voor de cultuur, en de keuken van deze streek.  

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u laat weten dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 3 augustus 2018

LOCATIE

Vertrek per auto: 13:15 uur van de Panhuysstraat 1, Wijnandsrade 

Start Wandeling: 14:00 uur bij de Sint Johannes de Doperkerk, Hoofdstraat 2 in Mechelen.

BEGELEIDING

Jo Wierts

CONTACTPERSOON

Jo Wierts

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief koffie/thee achteraf

AANMELDING

Liefst een week van tevoren

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en naar ons toe te sturen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.