centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

VRIJDAGMIDDAGWANDELING

'BEEKDALROUTE'

De drie ringen, heeft dit seizoen opnieuw een tiental VRIJDAGMIDDAGWANDELINGEN geprogrammeerd. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

omdat leven meer is.....

Bij het zoeken naar een thema voor de wandelingen, bleek er zo’n veelheid aan prachtige wandelmogelijkheden dat we zijn uitgekomen bij

WIE SJOEN OS LIMBURG IS

Evenals in de afgelopen seizoenen, zullen we ook nu weer fruit, bloemen, prachtige natuur en erfgoed tegenkomen

Deze wandelingen vinden steeds op een vrijdagmiddag  plaats, zijn maximaal 8 kilometer lang en duren 2 à 2,5 uur.

Alle wandelingen zijn voorbereid en worden begeleid door Jo Wierts. 

We drinken na de wandelingen graag een kopje koffie of thee met u, voor de gezelligheid maar ook om uw ervaringen te horen en daarvan te leren.  

Bij aanmelding kunt u aangeven of u wilt vertrekken vanaf ons kantoor adres in Wijnandsrade, of dat u rechtstreeks naar het startpunt van de wandeling wilt gaan.

Het Limburgse heuvellandschap is geologisch gezien een plateaulandschap waarin rivieren en beken brede dalen hebben uitgesleten. Op deze route krijgen we een indruk van de vorming van dit miljoenen jaren oude landschap en tegelijk komen we op plekken waar het moderne Limburg nadrukkelijk aanwezig is: de goed verzorgde wegkruisen en kapelletjes, de ambachtelijke bierbrouwerij Alfa en stroopproducent Canisius en de liefdevol gekoesterde natuur met zijn voor Nederland unieke flora en fauna.

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u laat weten dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 6 juli 2018

LOCATIE

Vertrek per auto: 13:00 uur van de Panhuysstraat 1, Wijnandsrade 

Start Wandeling: 14:00 uur bij de Alfabrouwerij, Thull 15, Schinnen.

BEGELEIDING

Jo Wierts

CONTACTPERSOON

Jo Wierts

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief koffie/thee achteraf

AANMELDING

Liefst een week van tevoren


U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en naar ons toe te sturen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.