centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

VRIJDAGMIDDAGWANDELING

'NATUURROUTE MEERS'

De drie ringen, heeft dit seizoen opnieuw een tiental VRIJDAGMIDDAGWANDELINGEN geprogrammeerd. Niet alleen om te genieten van het prachtige Limburgse landschap maar ook om te onthaasten en, voor wie dat wil, te bezinnen. 

omdat leven meer is.....

Bij het zoeken naar een thema voor de wandelingen, bleek er zo’n veelheid aan prachtige wandelmogelijkheden dat we zijn uitgekomen bij

WIE SJOEN OS LIMBURG IS

Evenals in de afgelopen seizoenen, zullen we ook nu weer fruit, bloemen, prachtige natuur en erfgoed tegenkomen

Deze wandelingen vinden steeds op een vrijdagmiddag plaats, zijn maximaal 8 kilometer lang en duren 2 à 2,5 uur.
Alle wandelingen zijn voorbereid en worden begeleid door Jo Wierts. 

We drinken na de wandelingen graag een kopje koffie of thee met u, voor de gezelligheid maar ook om uw ervaringen te horen en daarvan te leren. 
Bij aanmelding kunt u aangeven of u wilt vertrekken vanaf ons kantooradres in Wijnandsrade, of dat u rechtstreeks naar het startpunt van de wandeling wilt gaan.

Liefdesliedjes zijn er over de Maas geschreven. Maar de rivier heeft ook een ander gezicht. Woest en ontembaar. Zoals tijdens diverse overstromingen de laatste jaren. ‘Veiligheid en groen door grind.’ Dat is het motto waaronder in 2008 is gestart met de werkzaamheden om de rivier tussen Maastricht en Roosteren een nieuwe gedaante te geven. 

Veiliger, ruimer en nóg aantrekkelijker voor de recreatie. Langs die rivier ontstaat een nieuw aaneengesloten natuurgebied van minstens duizend hectare. Met afwisselende landschappen: ruige bossen, grasvelden, struikgewassen. Boordevol bijzondere planten en diersoorten. Een paradijs voor wandelaars en fietsers. In Meers is op kleine schaal al mooi te zien hoe de Grensmaas er straks over de hele lengte van 43 kilometer komt uit te zien: een rivier die de ruimte heeft, te midden van bijzondere natuur.

ZORGT U WEL VOOR GOED WANDELSCHOEISEL!

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u laat weten dat u graag een lift heeft dan kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Vrijdagmiddag 8 juni 2018

LOCATIE

Vertrek per auto: 13:15 uur van de Panhuysstraat 1, Wijnandsrade 

Start Wandeling: 14:00 uur bij het Gemeentelijk Sportpark, Battenweg, Meers

BEGELEIDING

Jo Wierts

CONTACTPERSOON

Jo Wierts

BIJDRAGE

€ 5,00 inclusief koffie/thee achteraf

AANMELDING

Liefst een week van tevoren

U kunt zich voor deze wandeling aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en naar ons toe te sturen. Wij zullen u ongeveer een week van tevoren aan uw aanmelding helpen herinneren.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.