centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

MARIA MAGDALENA - DE FILM VAN HAAR LEVEN

Aan de vooravond van de internationale vrouwendag vertonen we een film over het leven van Maria Magdalena, een van de sterke vrouwen in de bijbel. ‘Mary Magdalene’ is de verfilming van het verhaal over deze omstreden en fascinerende vrouw.

Maria Magdalena was een van de bekendste volgelingen van Jezus en in de bijbel lezen we dat ze ook getuige was van zijn kruisiging en wederopstanding.

In deze film over haar leven zien we hoe de jonge vrouw Maria Magdalena (Rooney Mara) probeert een nieuwe wending te geven aan haar leven.

Zij voelt zich onderdrukt door de heersende elite en besluit zich tegen de wil van haar conservatieve familie in aan te sluiten bij een groep mensen onder leiding van de charismatische Jezus van Nazareth (Joaquin Phoenix). 

Ze voelt zich als snel op haar gemak bij Jezus en zijn volgelingen en speelt een belangrijke rol binnen de groep tijdens een reis, de reis, die naar Jeruzalem leidt.

Laat u zich niet weerhouden door vervoersproblemen. Als u laat weten dat u graag een lift heeft kunnen we meestal wel iets regelen!

DATUM

Donderdagavond 7 maart 2019

TIJD

19:30 - 22:00 uur

LOKATIE

???

INLEIDER

Nelleke de Kruik

CONTACTPERSOON

Orma de Graaf

DEELNEMERSBIJDRAGE

€ 10,00 inclusief een kopje koffie of thee

AANMELDING

Liefst vóór 26 februari 2019

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Als het ingevulde formulier van uw beeldscherm verdwijnt hebben wij het ontvangen.

Dank u wel voor uw aanmelding. Wij zullen u er ongeveer een week van tevoren aan helpen herinneren.