centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

De drie ringen LEZING 2018

We zijn blij dat De drie ringen lezing van dit jaar wordt gehouden door

Anya Niewierra,

directeur van VVV Zuid-Limburg.

Al sinds haar jeugd heeft Anya drie passies: reizen, schrijven en schilderen. Van reizen maakte ze haar beroep, schrijven integreerde ze in haar werk en schilderen werd haar hobby.    

Zo kwam ze terecht in meerdere werelden met elk een eigen subcultuur. En uit elke wereld haalde ze iets wat ze meenam naar haar twee   andere werelden.De inzichten die ze opdeed in het artistieke veld, kon ze altijd goed toepassen binnen de zakelijke dynamiek van het toerisme, als directeur van VVV Zuid-Limburg en binnen haar eigen bedrijf, De Witte Lelie. 

In het voorgesprek met Anya was zij zeer betrokken en enthousiast. Het Heuvelland is heel inspirerend voor haar, evenals kunst en daarom hebben we dit jaar de lezing georganiseerd in het streekmuseum in Valkenburg: Het Land van Valkenburg!

DATUM

Zaterdagmiddag 13 januari 2018

TIJD

14:30 - 16:30 uur

LOKATIE

Museum Land van Valkenburg, Grotestraat Centrum 31, Valkenburg

INLEIDING

Anya Niewierra

CONTACTPERSOON

Nelleke de Kruik

DEELNEMERSBIJDRAGE

Zoals gebruikelijk wordt er geen deelnemersbijdrage gevraagd voor De drie ringen lezing.  Een Vrije gave voor het werk van De drie ringen is natuurlijk van harte welkom! 

Omdat we in het Land van Valkenburg geen huur voor de ruimte hoeven betalen, maar wel een entreeprijs per persoon, scheelt het ons kosten als u uw Museumjaarkaart, indien u die heeft, zou meebrengen!

AANMELDING

Liefst vóór 10 januari 2018

U kunt zich hiervoor aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en naar ons te verzenden.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangenHartelijk dank voor uw aanmelding. Wij zullen u er ongeveer een week tevoren aan helpen herinneren.