centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN

'BEFORE THE FLOOD'We doen iets nieuws dit seizoen! Samen eerst gezellig lunchen en dan een film kijken. Eén keer per maand een half jaar lang. We  gaan dit samen doen met Buurt Initiatieven de Bossen (BIB) in Eygelshoven. We zijn te gast in het Jansheem in Eygelshoven. We verheugen ons erop en we hopen natuurlijk dat u dat ook doet!

…. omdat leven meer is ….

BEFORE THE FLOOD

In opdracht van National Geographic werkten Oscar-winnaars Leonardo DiCaprio en Fisher Stevens ruim drie jaar aan dit indrukwekkende document, dat een onthutsend beeld schetst van de gevolgen van klimaatverandering. We zien hoe DiCaprio alle uithoeken van de wereld bezoekt, op zoek naar antwoord op de vraag hoe we nog kunnen voorkomen dat de opwarming van de aarde de wereld vernietigt. Hij gaat de dialoog aan met wetenschappers, activisten en wereldleiders als Ban Ki-Moon, Angela Merkel en Barack Obama. Deze film brengt niet alleen de urgentie van het onderwerp prachtig in beeld, maar laat ook zien wat wij als individuen kunnen doen om de catastrofale verstoring van het leven op onze planeet een halt toe te roepen. 

De film duurt 97 minuten

De film 'DOWN TO EARTH' die in ons boekje en brochures vermeld is, blijkt in de bioscopen zo'n groot succes te zijn dat deze voor ons voorlopig niet voor vertoning beschikbaar is. In de film 'BEFORE THE FLOOD' hebben we een prachtige vervanger gevonden. 

DATUM

Donderdagmiddag 2 november 2017 

TIJD

12:45 uur : LUNCH   -   13:30 uur  FILM

LOCATIE

Jansheem, links naast hoofdingang de grote Sint Janskerk, Portbeemden 1, Eygelshoven

CONTACTPERSOON

Huub Bergsma

BIJDRAGE

€ 5,00 voor de lunch. Vrije gave voor de film is welkom.

AANMELDING

Liefst een week van tevoren


U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen en naar ons toe te sturen.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.

Hartelijk dank voor uw aanmelding. Wij zullen u er ongeveer een week van tevoren aan helpen herinneren.